Vacature

Senior Sales Manager

De Meern (Utrecht)

Beschikbaar vanaf: 01-05-2018

DisQounts is een bedrijf vol dynamiek en volop in groei! Wij zijn actief en gespecialiseerd in het inkopen van een gericht assortiment van fast moving consumer goods direct vanuit Azie. Denk hierbij aan sport & Outdoor producten, Home & Living en Consumer Electronics. Wij verkopen deze producten via verschillende sales organisaties op diverse online kanalen zoals Marketplaces (oa bol.com en Amazon), eigen webshops en (online) groothandels activiteiten. Met ruim 30 enthousiaste collega’s werken we hier iedere dag aan om uiteindelijk samen succesvol verder te groeien. Want dat willen we. We zien volop kansen en mogelijkheden in een wereld die steeds internationaler wordt. DisQounts wil hier een voorname rol in spelen. “Winning at everything we do!

Wij zoeken een Senior Accountmanager voor verdere versterking van de groothandels (Wholesale) activiteiten. In deze afdeling bedienen we diverse soorten klanten die in volume en op deal basis onze producten afnemen zoals dag aanbieders, dealsites, groothandels, retailers en web shops. We zoeken een senior persoon die ons met gaat versterken en adviseren op met name New Business Development vlak. We willen graag verder in Europa uitbreiden en hier nieuwe klanten binnenhalen. Gezien ons assortiment en strategie zien we hiertoe veel potentie en mogelijkheden.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een verkoper pur sang. Iemand die buiten de gepade banen durft te denken en over een flink portie lef beschikt. Je krijgt veel vrijheid en je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Welke middelen zet je in om succesvol te zijn? Bel of bezoek je direct nieuwe klanten? Heb je een groot netwerk? Bezoek je beurzen, netwerkbijeenkomsten of heb jij een andere slimme manier? Je bepaalt het helemaal zelf.

Ga jij de uitdaging aan samen met ons aan?

Verantwoordelijkheden

Nieuwe klanten benaderen. We hebben hiertoe ook een concrete leadlijst liggen. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht benaderen en bedienen we onze Europese klanten. Er is veel contact via telefoon en mail en/of app. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht maar af en toe bezoek je diverse klanten in Europa indien nodig.

Je polst en interesseert nieuwe klanten over ons product portfolio en dienstverlening. Op basis hiervan doe je frequent voorstellen en zal je actief met nieuwe klanten schakelen over deals en producten.

Je realiseert de targets conform het verkoopplan wat we samen hebben opgesteld.

Daarnaast is al je input gewenst ook op marketing vlak hoe we samen verder succesvoller kunnen verkopen.


Jouw profiel

• Je bent een hunter die iedere prospect weet te overtuigen en mee te nemen in onze

producten en dienstverlening.

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

• Je hebt lef, flair en humor…

• …maar ook discipline en ondernemerschap

• Bent zeer communicatief vaardig

• Voor jou geldt afspraak = afspraak


Wat wij bieden?

Bij DisQounts vinden we het belangrijk dat je snel up and running bent. Je zal de eerste weken actief worden begeleid om snel kennis te maken met onze producten en mogelijkheden zodat je snel zelfstandig aan de slag kan. We bieden volop mogelijkheden om jouw doelen (en dus ook de onze) te behalen. We kijken hier altijd naar wat er nodig is om samen succesvol te zijn. We denken niet in beperkingen.


Wat wij verder bieden?

Een uitdagende functie in een jong en dynamische werkomgeving binnen een ambitieus en groeiend bedrijf waarin succes centraal staat. We hebben een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals:

• Een goed basissalaris en een aantrekkelijke bonusregeling;

• Vaste onkostenvergoeding;

• 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;

• Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in je functie

• Een prettige werkomgeving waar een sterke winnaarsmentaliteit heerst en successen uitgebreid gevierd worden.

• En… leuke borrels, sportieve activiteiten en gave bedrijfsuitjes


Sollicitatieprocedure

Wij zijn op zoek naar absolute topverkopers. Als jij voldoet aan bovenstaande functie eisen dan komen we heel graag met je in contact. We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Graag sturen naar tom@DisQounts.nl

Heb je nog vragen over DisQounts of de vacature? We beantwoorden ze graag. Je kan ons bellen op 030-7632068 en vragen naar Tom of Marcel.