Wat hebben we eigenlijk niet? 

De groothandel van DisQounts International biedt een compleet assortiment aan van nieuwe, trendy en kwalitatieve fast moving producten. Al jaren bieden we internationaal verschillende bedrijven de beste producten die aansluiten op hun assortiment. Zo bedienen we veel dag-aanbieders om de juiste deals te vinden, helpen we fysieke winkels hun assortiment uit te breiden en bieden we bedrijven relatiegeschenken aan die passen bij hun bedrijf. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze drop-shipment service, zodat wij de producten opsturen naar de betreffende ontvangers en je daar als bedrijf geen omkijken meer naar hebt.

Op onze website www.24tradestore.com kan ieder bedrijf zich aanmelden om inzicht te krijgen in onze scherpe inkoopprijzen. Waar andere groothandels hoge instapdrempels hebben om een aankoop te doen is dat bij ons niet het geval. Er is geen minimum afname en de verzendkosten zijn laag, dus je hoeft geen multinational te zijn om te kunnen bestellen!

In de afgelopen zes jaar hebben wij een professioneel netwerk opgebouwd aan leveranciers en zo zijn we expert geworden in het vinden van de nieuwste en beste producten. Zo kunnen wij ook snel inspelen op nieuwe trends of hypes die zich voordoen. Doordat we grootschalig kunnen inkopen kunnen we onze klanten ook altijd de beste kwaliteit bieden voor een zeer scherpe inkoopprijs.

Productsourcing is een van onze sterkste punten, maar mocht je op zoek zijn naar een product die nog niet in ons assortiment zit, dan kunnen wij dit altijd voor je sourcen. Dankzij onze korte lijnen kunnen we zeer snel schakelen en komen we snel bij je terug met een inkoopprijs en levertijd. Dus ben je op zoek naar een specifiek product? Laat het ons dan weten en we helpen je graag verder! We streven ernaar om langdurige samenwerkingen op te bouwen die voortkomen uit wederzijds vertrouwen en goede communicatie.

Om onze klanten op de hoogte te houden van onze nieuwe producten sturen we tweemaal per maand een nieuwsbrief uit. Dus ben je het zat om continue overal te moeten zoeken naar een aanvulling op je assortiment? Registreer je hier dan direct als klant op onze website en je blijft voorzien van de beste producten!

arrow_drop_up arrow_drop_down