Marketplaces

DISQOUNTS bestormt internationale marketplaces in rap tempo!

Externe Verkoopkanalen:

DisQounts International B.V. heeft al meer dan 4 jaar ervaring op diverse Marketplaces binnen heel Europa. E-Commerce is met welbekende websites als Amazon en Bol.com de shift naar Marketplaces gaan maken en DisQounts heeft deze verandering bijzonder goed bij kunnen houden.

Inmiddels staan er 9 diverse kanalen op scherp en kan er middels een zorgvuldig ingericht Product Informatie Management Systeem een artikel worden aangeboden op elk kanaal, binnen enkele minuten. Door deze integratie kunnen wij snel een groot aantal verschillende producten afzetten in meerdere landen. Dit maakt nicheproducten ook interessant.

Zo heeft DisQounts inmiddels naast Amazon en Bol.com ook bereik in o.a. Frankrijk en Duitsland met Marketplaces als Real.de, Wupti, CDiscount en Wish. In 2018 hebben wij het assortiment uitgebreid met enige merken als Cleverdog en vStarCam; en daarnaast zijn er ook een tweetal merken opgezet door DisQounts zelf: Rohtar en Blitsr. Hiermee bedienen wij interessante categorieën met een geheel unieke vormgeving en kwaliteitseis. Voor Rohtar zijn dit de luxe fietsaccessoires en voor Blitsr het kinderspeelgoed.

arrow_drop_up arrow_drop_down