Stagevacature Assistent Channel Manager

(Verkoop via kanalen als Bol.com & Amazon)

DisQounts International B.V. – De Meern (Utrecht)


Taakbeschrijving:

Jouw taak zal het beheren van verschillende verkoopkanalen zijn. Denk hierbij aan kanalen zoals; Bol.com, VidaXL, Amazon en andere internationale verkoopkanalen. Voorbeelden van taken zijn bijvoorbeeld toevoegen van nieuwe producten in de backend, prijzen bedenken en controleren, concurrenten analyseren, bestellingen opmaken, winstmarges berekenen en optimalisatie van verschillende kanalen. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen input en is het een pré om zelf met ideeën te komen. Kort gezegd alles om zoveel mogelijk afzet te genereren en de kwaliteit te waarborgen. Deze stage biedt dus een breed scala aan werkzaamheden waar je veel van kan leren.


Naast het onderhouden van externe verkoopkanalen creëren wij een reeks aan eigen lijn producten onder meerdere merknamen. Hiervoor moeten de producten geselecteerd worden, moeten er verpakkingen ontworpen worden en moet er goed nagedacht worden over de (internationale) merkpropositie.


DisQounts International BV heeft veel ervaring met stagiaires en wij kunnen jou goed begeleiden. Het team bestaat uit een jong, informeel en gezellig team! Daarnaast zullen er naast jou nog veel meer stagiaires zijn. Ideale plek om als student veel te leren en een netwerk op te bouwen. Om het teamgevoel te versterken en te behouden worden er door onze activiteitencommissie meerdere malen per jaar leuke uitjes georganiseerd!


Wat bieden wij?

350 euro stagevergoeding per maand

Professionele begeleiding gedurende je stageperiode

Een uitdagende en leerzame stageplaats met ruimte voor eigen input!

Een gezellige, informele werkplek met leuke collega’s

Doorgroeimogelijkheden


Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan een mail met jouw CV naar:

thomas@disQounts.nl