Stage E-Commerce & Marketing


DisQounts International B.V. – De Meern (Utrecht)


Taakomschrijving

Dit snelgroeiende bedrijf in Utrecht is opzoek naar een creatieve student met een affiniteit voor de online wereld. Tijdens deze stage werk je op verschillende gebieden rondom marketing, communicatie en e-commerce. Je draait mee in projecten waarbij je content ontwikkeld voor webshops en marketing campagnes opzet. In de periode dat je bij DisQounts International werkt leer je veel op het gebied van onlineshopping en hoe een veelzijdige retail bedrijf functioneert.


DisQounts International BV

Je werkt mee in een dynamisch en jong bedrijf met een informele werksfeer. DisQounts International BV heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd aan leveranciers en partners en zijn gespecialiseerd in de verkoop van populaire goederen in de categoriΓ«n: gadgets, beauty, sport & outdoor. Deze producten worden via vele kanalen verkocht, zowel B2C als B2B. Wij zijn een trouwe fulfilment partner van onder andere Groupon en Marktplaats waar onze producten ook worden aangeboden.

Naast groothandel zetten wij ook in op onze eigen webshops zoals 24Dealstore en 24MasterDeals. In ons bedrijf houden wij van innoveren en naar de nieuwste manieren zoeken waarop wij producten kunnen verkopen, jouw eventuele input hierin is voor ons ook van groot belang. Tijdens jouw stageperiode zul je je vooral bezighouden met het optimaliseren en onderhouden van onze eigen webshops en het uitzetten van marketing werkzaamheden.

DisQounts International BV is per direct op zoek naar een stagaire. Solliciteer nu en we nemen contact met je op voor de mogelijkheden. Studenten van de opleiding digitale media communicatie, communicatie en multimedia design, small business en retail management zijn altijd extra welkom!


Werkzaamheden

– Ondersteuning bij verbeteren van de e-commerce kanalen

– Evalueren van marketingcampagnes en het doen van verbetervoorstellen

– Meedenken en werken in campagnes

– Signaleren van commerciele kansen

– Uitwerken en uitvoeren van social media strategie

– Grafische uitingen ontwerpen

– Webpagina’s en webshops opzetten/onderhouden


Gewenste profiel

– Je kunt goed zelfstandig werken

– Je hebt affiniteit met internet, e-commerce, social media en online marketing

– Je bent creatief en pro-actief

– Minimaal HBO-Niveau

– Je bent sociaal ingesteld en kan goed communiceren


Wat bieden wij

– 350 euro stage vergoeding per maand

– Informele werksfeer

– Professionele begeleiding

– Een uitdagende en leerzame stageplaats

– Werk in de zomer na je stage

– Makkelijk bereikbaar met het OV

– Vrijdagmiddagborrel


Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan een mail met jouw CV naar:

thom@disQounts.nl